Slimme opbergsystemen voor de keuken

Slimme opbergsystemen voor de keuken – Organiseer ruimte

Met goede opbergsystemen in uw keuken, kunt u wel 20% meer opslagruimte winnen. Leer over de beste oplossingen voor een nette keuken.

Er zijn slimme bestekbakken, kruidenrekken en ingebouwde opbergbakken. Lades zijn beter dan kasten omdat ze 20% meer ruimte geven. Ze kunnen ook goed georganiseerd worden.

Een kastenwand tot het plafond zorgt voor extra opslagruimte. Met maar één spoelbak en moderne keukenapparatuur, zoals een kokend-waterkraan en een inductiekookplaat met afzuigsysteem, heb je meer lege ruimte in je keuken.

– Lades geven 20% meer opslagruimte dan kasten
– Kastenwanden tot het plafond voegen extra opbergruimte toe
– Eén spoelbak is genoeg met een vaatwasser
– Moderne apparatuur zoals een kokend-waterkraan en inductiekookplaat besparen ruimte
– Organizers helpen bij het netjes houden van bestek, kruiden, enzovoort

Maak uw keuken efficiënter en overzichtelijker met deze handige opbergsystemen. Leer hoe u meer ruimte kunt krijgen in uw keuken!

Introductie

De keuken is meer dan alleen de plek waar we eten maken. Het is een centrale ruimte in huis. Hier genieten we samen van maaltijden en delen we verhalen.

Om de keuken effectief te gebruiken, is orde belangrijk. Dit artikel helpt je met slimme opbergsystemen voor de keuken. Het zorgt ervoor dat je keuken netjes blijft en dat je alles gemakkelijk kunt vinden.

Lades in plaats van kasten

Het kiezen voor lades boven kasten is slim voor je keuken. Bredere lades, van 90 cm, leveren tot 20% meer opslagruimte dan twee lades van 45 cm. Tegelijk bespaar je op kosten. Met speciale opbergsystemen zijn lades makkelijker te ordenen dan kasten en worden ze veelzijdiger.

Voordelen van lades

Kiezen voor lades in plaats van kasten maakt je keuken beter benutbaar. De ruimere lades bieden meer opslagcapaciteit zonder de ruimte volledig te benutten. Dit geeft je keuken een opgeruimder en efficiënter gevoel.

Speciale opbergsystemen voor lades

Er bestaan speciale opbergsystemen voor lades. Denk aan bordenhouders, besteklades en flessenrekken. Deze systemen zorgen ervoor dat alles netjes blijft. Hierdoor wordt je keuken meer

Ga voor een kastenwand

Een kastenwand in de keuken zorgt voor slim optimaal gebruik van de ruimte. Het wordt tegen de achterwand geplaatst. Zo gebruikt het weinig vloeroppervlak.

De kastenwand is hoog en reikt tot aan het plafond. Dit maakt het perfect om veel spullen in op te bergen.

Met een kastenwand maak je snel extra ruimte. Het staat niet in de weg. Je kunt er manden, bakken en planken in zetten voor je spullen.

Zo blijft je keuken netjes en georganiseerd. Je hebt meer plek om te werken.

Eén spoelbak is voldoende

Met een vaatwasser heb je in de keuken genoeg aan één spoelbak. Vroeger gebruikten mensen een dubbele spoelbak. Dit was om de afwas te doen en groenten te wassen. Maar vandaag de dag maken de meeste mensen gebruik van een vaatwasser. Daarom is één spoelbak meer dan genoeg. Zo win je ruimte voor een extra kastje.

Één spoelbak

SieMatic SecretSpaces

SieMatic is een topmerk in keukeninrichting. Het heeft speciale SecretSpaces voor onder- en hoge kasten. Hiermee tover je kasten om tot open, stijlvolle eenheden. Zo win je meer opbergruimte.

Onderkasten transformeren

Met de SecretSpaces van SieMatic verander je onderkasten eenvoudig. Gewoon aan de handgreep trekken is genoeg. Zo maak je gesloten kasten open en gebruik je de ruimte slim.

Verborgen Push2Open lade

SieMatic heeft ook de Push2Open lade bedacht. Deze zit verstopt in de greeplijst. Het is perfect voor platte of kwetsbare spullen, zoals messen, telefoons of tablets. je keuken blijft opgeruimd en slim ingericht.

Slimme opbergsystemen voor de keuken

Er zijn veel slimme opbergsystemen voor een georganiseerde keuken. Deze systemen houden je keuken netjes. Zo kan je makkelijk vinden wat je zoekt.

Apothekerskast

De apothekerskast is perfect voor een georganiseerde keuken. Met de kastjes die je naar voren kan trekken, is alles snel bereikbaar. Dankzij de verschillende compartimenten blijft alles netjes geordend.

Opbergbakjes en bakken

Er zijn handige opbergbakjes en -bakken voor kleine spullen. Ze zijn ideaal voor het opbergen van kruidenzakjes en flesjes. Zo houd je alles netjes en vind je snel wat je zoekt.

Draaiplateaus en lazy susans

Draaiplateaus, of lazy susans, helpen bij het bereiken van achterste kast hoeken. Ze zijn perfect voor grotere keukenitems. Zoals potten en pannen.

De juiste keukenapparatuur

Het is slim om de juiste keukenapparatuur te kiezen. Zo benut je de keukenruimte beter. Apparaten zoals een kokend-waterkraan, combi-stoomoven, of inductiekookplaat met afzuiging helpen daarbij. Ze vervangen aparte apparaten en maken zo ruimte vrij in de keuken.

Kokend-waterkraan en combi-stoomoven

Met een kokend-waterkraan hoef je geen waterkoker meer op het aanrecht te zetten. Een combi-stoomoven doet het werk van een oven. Zo bespaar je ruimte en heb je minder apparaten nodig.

Inductiekookplaat met afzuigsysteem

Een inductiekookplaat met afzuiging ruimt de keuken mooi op. Dit apparaat combineert koken en afzuigen in één. Het ziet er ook nog eens strak uit.

Locatie van de vriezer

Denk ook na over waar je de vriezer neerzet. Zet je hem buiten de keuken, dan krijg je meer ruimte. Plaats hem in de bijkeuken, garage of schuur voor extra werkblad en opbergruimte in de keuken.

keukenapparatuur

Kruidenrekken en kruidentrappen

Speciale kruidenrekken en kruidentrappen laten je kruiden gemakkelijk zien. Je kunt dus snel vinden wat je zoekt. Zo wordt koken eenvoudiger.

Met deze opbergoplossingen vind je snel je favoriete kruiden terug. Je keuken ziet er netter uit en alles blijft overzichtelijk. Dit bespaart jou tijd in de keuken.

Gebruik kruidenrekken en kruidentrappen voor een georganiseerde keuken. Het zorgt voor orde en je hebt alles binnen handbereik. Daarnaast creëer je een rustige plek om te koken.

Opbergoplossingen voor borden en glaswerk

Naast voedsel en kruiden, is het belangrijk om je servies goed op te bergen. Hangrekken zijn handig voor het opbergen van glazen en kopjes. Ze houden deze items schoon en sparen ruimte.

Hangrekken voor glazen en kopjes

Hangrekken voor glazen en kopjes zijn een nuttige toevoeging aan je keuken. Ze zorgen voor een opgeruimde en toegankelijke plek. Zo gebruik je de ruimte in je kasten efficiënt.

Verticale borden opbergers

Borden plaatsen in een verticale opberger is een nieuwe, slimme twist. In plaats van horizontaal, kies je hier voor een stapelbare opstelling. Dit ziet er niet alleen georganiseerd uit, maar bespaart ook ruimte in de kasten.

Opbergen servies

Keukenkastorganizers bij ASWA Keukens

Bij ASWA Keukens heb je veel keuze aan keukenkastorganizers. Ze zijn perfect om je keuken beter te ordenen. Onze deskundigen staan klaar om je te adviseren. Ze laten je ook graag alle opties zien in een van onze showrooms.

ASWA Keukens keukenkastorganizers

Kies de juiste keukenkastorganizers

Er zijn veel keukenkastorganizers om je keuken netjes te maken. Ze helpen je bij het slim opbergen van kookspullen. Zo blijft je keuken georganiseerd en efficiënt

Opbergbakjes met verdeelvakken

Opbergbakjes met verdeelvakken zijn perfect voor kruidenzakjes en kleine items. Ze brengen orde en overzicht. Met één blik zie je wat je hebt.

Stapelbare voorraadbakken

Stapelbare voorraadbakken zijn er voor grotere producten. Je kunt ze op elkaar zetten. Op die manier gebruik je elke kastruimte slim.

Keukenkastorganizers

De juiste keukenkastorganizers maken je keuken overzichtelijk. Houd alles op zijn plek en vindt snel wat je zoekt. Zo wordt koken nog leuker!

Inspiratie en advies

Inspiratie en advies nodig voor betere keukenopslag? Kijk dan eens in ons magazine. En voor nog meer info, plan een adviesgesprek met onze experts. Ze geven je oplossingen die passen bij jouw keuken.

Bekijk het magazine

In ons magazine vind je handige tips en nieuwe trends voor je keuken. Het staat vol met oplossingen om je keuken netjes te houden. Laat je inspireren en leer hoe je meer ruimte maakt.

Plan een adviesgesprek

Onze experts helpen graag met het verbeteren van jouw keuken. We kijken samen naar wat je nodig hebt en bedenken dan de beste oplossingen. Zo krijg je persoonlijk advies dat echt past bij jou.

Conclusie

Met slimme opbergsystemen die we bespraken, wordt je keuken supergeorganiseerd. Denk aan lades die in plaats van kasten komen. Dit is maar een voorbeeld van hoe je keuken er beter uit kan zien.

Andere voorbeelden zijn apothekerskasten en draaiplateaus. Deze helpen je keuken netjes te houden. Slimme keukenapparaten zoals een kokend-waterkraan zijn ook handig. Ze zorgen voor meer ruimte.

Laat je ideeën prikkelen en neem contact met ons op voor advies. Samen maken we van jouw keuken een topplaats om te koken.

FAQ

Welke voordelen bieden lades in plaats van kasten?

Lades zorgen voor 20% meer ruimte dan twee kastdeuren van 45 cm breed. Ze zijn goedkoper in materiaal en installatie. Ook zijn lades handiger in te delen met speciale houders voor borden, bestek en flessen.

Hoe kan een kastenwand extra opbergruimte bieden?

Een kastenwand tot aan het plafond is ruimtebesparend. Het levert extra opbergruimte zonder veel vloeroppervlakte in te nemen.

Waarom is één spoelbak in de keuken voldoende?

Met een vaatwasser is één spoelbak genoeg. Het bespaart ruimte voor extra kastjes in de keuken.

Welke slimme opbergoplossingen biedt SieMatic?

SieMatic heeft SecretSpaces, waarmee je kasten verandert in stijlvolle open plekken. Ook heeft het een speciale lade in de greep, die je openmaakt met een druk, goed voor platte spullen.

Welke handige keukenkastorganizers zijn er beschikbaar?

Er bestaan afkortingen als de handige apothekerskast, opbergdozen en -bakken, en draaiplateaus die bekend staan als lazy susans.

Hoe kan slimme keukenapparatuur ruimte besparen?

Slimme apparaten zoals een kokend-waterkraan en een combi-stoomoven verminderen het aantal apparaten in de keuken. Een vriezer buiten de keuken helpt ook met ruimte winnen.

Hoe kunnen kruidenrekken en kruidentrappen helpen bij de organisatie?

Met speciale plekken als kruidenrekken en kruidentrappen houd je kruiden en specerijen netjes georganiseerd.

Welke opbergoplossingen zijn er voor servies?

Hangrekken zijn goed voor het stofvrij bewaren van glazen en kopjes. Voor borden is opberging rechtopstaand een nieuwe, handige methode.

Waar kan ik inspiratie en advies vinden over keukenkastorganizers?

ASWA Keukens heeft diverse keukenkastorganizers om uit te kiezen. Onze experts helpen je graag met advies en laten je in de showrooms inspireren.

Welke keukenkastorganizers zijn er nog meer beschikbaar?

Handige opbergbakjes met vakverdeling houden kleine spullen netjes. Voorraadbakken die je op elkaar kunt stapelen helpen bij het geordend bewaren van grotere artikelen.

Bron Links

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *